facebook

4 цікаві пригоди, які урізноманітнять ваше життя

Часто ми продумуємо своє життя до останньої дрібниці, насолоджуючись комфортом, але не залишаючи місця для пригод і несподіванок. Це призводить до того, що людині стає нудно, звичні повсякденні справи перестають її тішити. Хочеться чогось нового, незвичайного – це те, що ми називаємо пригодами.

Зазвичай пригоди асоціюються з поїздками по екзотичних місцях і знайомствами з незвичайними людьми, але, повірте мені, кожен з вас може влаштувати для себе невелику пригоду. Для цього не потрібна спеціальна підготовка, далека поїздка і великі фінансові вкладення, а в процесі ви отримаєте море задоволення і позитивних емоцій, які урізноманітнюють вашу звичну рутину.

Отже:

Згадай дитинство. 

Примусьте своє серце прискорено битися і відчуйте прилив адреналіну! Ця начебто дитяча розвага дозволить вам знову відчути себе дитиною. Відвідайте парк атракціонів, луна парк, будь-який інший розважальний заклад для дітей. Він подарує вам масу нових і позитивних емоцій. Ви зможете відпочити від буденності та зарядитися силами на найближче майбутнє.

Додай швидкості! 

Витягуйте велосипед, обирайте маршрут і гайда на прогулянку! Звичайно, якщо погода дозволяє. Уявіть, як ви спускаєтесь по крутій вулиці на велосипеді, перед вами мелькають будинки та люди і ви немов летите! Це дозволить вам отримати масу емоцій і відкрити в собі нові грані, про наявність яких ви й не підозрювали. Чим не пригода?

Покатайтесь на ковзанах. 

Знайдіть час, щоб покататися на ковзанах в своє задоволення. Неважливо, чи ви – солідний чоловік, чи бізнес-леді. Особливо в зимовий період ковзанка – одна з популярних розваг. Нехай ви не вмієте кататись, але поступово навчитеся, і це стане для вас новим досвідом. Швидкість, свіже повітря, незвичні, але приємні відчуття – це відмінне пригода! Особливо незабутнє відчуття, коли покатавшись годинку, ваші ноги від незвички втомлюються, а коли ви перезуваєтесь у своє взуття, то «відчуваєте себе людиною» =)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розфарбуйте своїх друзів. 

Не хвилюйтеся, це не марення божевільного. Я маю на увазі пейнтбол. Це одна з небагатьох командних розваг, яка дозволить вам виплеснути всю свою агресію і стрес, обернувши їх на жартівливий розстріл особливо нахабних друзів. Жартую, звичайно ж. Це відмінний спосіб перевірити свої відчуття і здібності – увагу, концентрацію, влучність, тактичний розрахунок. Хтось задіє свою спритність і швидкість, хтось – хитрість, а комусь просто подобається відчувати себе «справжнім мужиком». У будь-якому випадку нові гострі відчуття в цій пригоді вам гарантовані.

Я сподіваюся, що ці чотири пригоди стануть для вас поштовхом до дій і ви відкриєте для себе щось нове. Від вас вимагається лише трохи вільного часу і бажання. Повірте, ви не залишитеся розчарованими! Тим більше ви зможете додати щось своє, наприклад, стрибки з парашутом, стрибки з мотузкою і т.д.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

4 цікаві пригоди, які урізноманітнять ваше життя