facebook

Таємно проводив богослужіння: на Тернопільщині помер інфікований COVID-19 священник

У Тернопільській області помер хворий на коронавірус священник, який таємно проводив богослужіння в приватному приміщенні за участю людей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Шумської райдержадміністрації Віталій Кудлак, передає Корреспондент.

“Напередодні у нас в районі померли двоє місцевих жителів. Одному – 67 років, іншому – священнику – 55. Його госпіталізували в лікарню у важкому стані. Незважаючи на спроби лікарів, врятувати його не вдалося. Священник із села Потуторів, всупереч застереженням і неодноразовим нашим попередженням всіх священнослужителів району, таємно проводив служби в приватних будинках”, – зазначив Кудлак.

Він зазначив, що зараз медики проводять величезний обсяг робіт із встановлення контактних осіб, у деяких з них вже взяті проби для проведення аналізів в обласному лабораторному центрі.

Усього в Шумському районі виявлено 69 хворих на COVID-19, троє – померли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Шумському районі зафіксували великий спалах коронавірусу, який стався навколо храму, де по черзі правлять служби священники УПЦ Московського патріархату і Православної церкви України.

Також повідомлялося, що дружина хворого священника-хориста Почаївської лаври, яка працює у Шумській лікарні, заразила головлікаря та інших медиків.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Таємно проводив богослужіння: на Тернопільщині помер інфікований COVID-19 священник