facebook

Російські окупанти в Рубіжному викрали та кілька днів ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти

Російські окупанти на початку квітня викрали мешканку Рубіжного в Луганській області та декілька днів її ґвалтували, поки вдома на неї чекали діти. Коли постраждалій вдалося повернутися до свого помешкання, своїх дітей вона не знайшла.

34-річна жінка пішла по продукти на один з місцевих ринків у тимчасово окупованій частині Рубіжного. Окупанти “ЛНР” затримали її за звинуваченням у нібито мародерстві.

Про це повідомила поліція Луганської області.

Загарбники вивезли жінку на допит, погрожуючи автоматом. У неї відібрали телефон та паспорт громадянки України, наказали жінці роздягнутися до білизни та оглянули її. Потім жительку Рубіжного перевезли та утримували у приміщенні одного з органів державної влади міста, де російські військові влаштували в’язницю.

“Вночі жінку перевезли до одного з будинків міста, де один з бойовиків запропонував жінці вступити з ним у статеві зносини, погрожуючи, що в разі відмови її зґвалтують всі бойовики, що перебувають у приміщенні. Після неодноразового зґвалтування потерпілу знову вивезли до в’язниці. Наступної ночі жінку під загрозою застосування фізичної сили той самий бойовик знову зґвалтував декілька разів”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього жінку ще декілька днів тримали у полоні, били її та допитували. Загарбники намагалися змусити жінку повідомити їм про пересування військової техніки ЗСУ. А потім вивезли потерпілу до центру міста і залишили її там.

Повернувшись додому, жінка побачила, що немає її дітей. Виявилося, що їх евакуювали представники Червоного хреста. Тож жінка пішки вирушила до Сєвєродонецька. Їй вдалося дістатися однієї з позицій ЗСУ, звідки військовослужбовці відвезли жінку до лікарні, де вона наразі й перебуває.

Жінка отримує необхідну допомогу медиків та психологів. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі та зґвалтування окупантами. Триває досудове розслідування.

Дізнайтеся, що робити, якщо ви пережили сексуальне насильство на війні: рекомендації, номери телефонів, чат-боти – за посиланням.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російські окупанти в Рубіжному викрали та кілька днів ґвалтували жінку, поки вдома на неї чекали діти