facebook

Астрологиня назвала найбільш начитані знаки зодіаку

Незважаючи на те, що стійкий вислів “книжка — найкращий подарунок” останнім часом не в пошані, любов до цього джерела знань у нас не зникла.

Як, втім, і повага до людей, які читають не короткий зміст класичних — і сучасних — творів, а можуть вчасно і до речі їх процитувати. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш начитані знаки зодіаку.

Водолій (21.01 – 18.02)
Водолії вважаються головними зодіакальними збирачами і читачами книжок. Навіть зараз, коли більшість із нас перевозить томи, які зберігаються в квартирі, на дачу, їхня домашня бібліотека налічує тисячі будинків. До того ж більшу частину з них вони дійсно читають, а не збирають, як це було раніше, заради моди і престижу. Можна бути впевненими, що представники цього знака орієнтуються як у художній, так і в науково-популярній літературі.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Козороги обожнюють отримувати нові знання з різних джерел, але найулюбленішим для них, обганяючи телебачення та Інтернет, є книжки. Твори вони водночас вважають за краще науково-популярні — історичні, біологічні та езотеричні, а в художній літературі їхніми кумирами, як правило, є автори, герої яких є людьми дії з легким нальотом романтики — наприклад, Джек Лондон або Ернест Гемінгвей.

Стрілець (23.11 – 21.12)
Стрільці — на рідкість допитливі, а книжи — поряд із подорожами — найкращий спосіб задовольнити власну цікавість. Тому серед усіх літературних жанрів улюбленими для них є ті, що так чи так пов’язані з іншими країнами — особливостями їхнього життя і побуту, традиціями, кулінарією. Втім, художню літературу представники знака теж не ігнорують — найбільше вони люблять класичну і детективи, особливо англійські.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Астрологиня назвала найбільш начитані знаки зодіаку