facebook

У Львові варта Садового влаштувала карантинний терор містянам і бізнесу, – “Пора цих півнів гнати в шию”

Львів’ян обурили вартові Садового

У Львові співробітники Муніципальної варти перевищують свої повноваження, влаштовуючи перевірки громадянам та магазинам нібито за недотримання карантинних обмежень. При цьому вони самі не дотримуються вимог карантину, стверджують у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі.

«Муніципальна варта не дотримується правил карантину, ходять юрбою, завалюють в магазин з не зрозумілими перевірками і претензіями, самі без рукавиць людей дістають за їх відсутність, хамлять, коли стала телефонувати у поліцію, втекли», – зазначає авторка посту.

«Гаряча лінія міста Львова чомусь пост не пропустила і звернення по телефону не прийняли, сказали – дзвоніть у поліцію», – додає автор відео.

«В рукавицях не зручно штрафи виписувати і руки в кишені ховати», «Пора цих півнів гнати в шию і створити варту, як у Києві, з ветеранів», «А та бидловарта має якісь юридичні повноваження на перевірки?», – коментують ситуацію львів’яни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Бачили, скільки людей стоїть в черзі? Це результат закриття ринків, стояти годинами в черзі – це нормально?», – додають інші коментатори.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Львові варта Садового влаштувала карантинний терор містянам і бізнесу, – “Пора цих півнів гнати в шию”