facebook

Дороги Києва окупували п’яні шумахери, “сині” цифри вражають – “Скільки потрібно смертей, жертв і горя?”

У Києві за чотири місяці 2020 року правоохоронці виявили майже 2,5 тисячі водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі.

«Водії, схаменіться! Скільки потрібно смертей, жертв та горя, щоб ті, хто сідають за кермо напідпитку усвідомили, що п’яний водій – це потенційний вбивця, незалежно від віку, статі, стажу керування або професії!», – зазначають автори посту, додаючи, що за той же період минулого року за нетверезе кермування затримали лише 1547 осіб.

«Такі нелюди не бояться нічого: а ні страшних можливих наслідків на дорозі, ні осуду суспільства, ні своєї совісті, навіть шалених штрафних санкцій та позбавлення волі. Водії, будьте свідомими, законослухняними! Не сідайте за кермо у нетверезому стані. Цим ви збережете своє життя, здоров’я та оточуючих!»- додають у спільноті.

«Щоб тупий народ щось усвідомив, треба штрафи зробити рівноцінні вартості середнього автомобіля, наприклад. Але головне – потрібна нормальна судова система, без «рєшалова», щоб винні насправді несли покарання. Та це, на жаль, не про нашу систему зараз», – зазначають у коментарях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дороги Києва окупували п’яні шумахери, “сині” цифри вражають – “Скільки потрібно смертей, жертв і горя?”