facebook

Україна вже «відмучилася»: астрологиня назвала рік, коли закінчаться важкі часи

За її словами, «світлий» період розпочнеться вже скоро

Деякі астрологи стверджують, що Україна вже відпрацювала свою карму і світлий період для неї розпочнеться уже в травні поточного року.

Про це заявила астрологиня Інна Гнатюк в ефірі YouTube-канала «Прогноз».

За її словами, перші позитивні зміни українці відчують починаючи з 24 травня 2024 року. І пов’язані вони будуть зі зміною влади.

– Головнокомандувача ЗСУ і вищого військового командування ми вже побачили, і далі будуть результати цієї зміни влади, і вони будуть хороші для нас, – пояснила астрологиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому, уже навесні 2025 року варто чекати закінчення важких для України часів.

– 29 березня 2025 року закінчиться період Саде-саті, коли все перевертається з ніг на голову.

 

В глобальному аспекті це можна схарактеризувати так: через величезні втрати, величезний біль за багато тисяч років Україна отримала шанс стати справді незалежною, розірвати порочне коло і всі зв’язки з Росією.

 

Тому це буде позитивний час для нас і України. Взагалі, до 2029 року Україна повинна врегулювати питання з землею і відновленням зруйнованого Росією і війною, – прокоментувала Інна Гнатюк.

Вона також наголосила, що з 25 березня 2024 року починається коридор затемнень і це буде важким часом для нашої країни. Зокрема це буде пов’язано з будинком, що відповідає за владу і міжнародних партнерів, тому вона прогнозує, що будуть якісь зрушення в питанні наданні Україні військової допомоги.

Своєю чергою, сонячне затемнення відбуватиметься у знаку Риб, у третьому домі, що означає сусідів.

– Тому воно буде більше небезпечним для наших сусідів, побачимо після 8 квітня якісь події в сусідніх країнах, – резюмувала астрологиня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україна вже «відмучилася»: астрологиня назвала рік, коли закінчаться важкі часи