facebook

“Знімали і ржали”: У Запоріжжі підлітки познущались над прапором України. Порвали і кинули під ноги

Активісти влаштували самосуд над учасницею інциденту з прапором в Запоріжжі

У Запоріжжі молоді люди зірвали прапор України з флагштока. Свої дії підлітки під сміх зняли на відео, після чого кадри виклали в мережу.

Вчинок викликав в інтернеті гнівну реакцію і масу обурених коментарів.

“Кінчені малолітні ящури”, “За ногу виродка і вниз головою на флагшток. Тримати до тих пір, поки гівном не стане, потвора”, “Дебілоіди малолітні”, “Погане виховання”, “Тут – хуліганство, поняття осквернення щось інше. Напевно бухі малюки його хотіли просто вкрасти по своїй тупості – до відповідальності притягти однозначно “, – гнівно писали вони.

Незабаром спливла інформація про одну з учасниць інциденту – її профіль в соцмережі вдалося ідентифікувати, і з дівчиною зустрілися активісти, щоб обговорити ситуацію через наругу над державним символом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Поліна (дівчина, яка знімала на відео і ржала, як двоє хлопців рвуть Український прапор) вже вибачилася, а молоді люди в бігах. Знайти їх, поки, неможливо, але цей момент не за горами”, – пише “Запоріжжя NOW” на Facebook-сторінці.

Дівчина на кадрах вибачилася за вчинок і пообіцяла, що більше такого не повториться. Свої дії пояснити не змогла. Після підліток облила своє обличчя і волосся зеленкою – на вимогу невідомих активістів – і стала на коліна.

“Я вибачаюся за свій вчинок. За те, що я знімала відеоінцідент з прапором. Я не хотіла нікого образити. Я дуже перепрошую, вибачте, будь ласка. Я люблю Україну. Так вийшло, і такого більше не повториться”, – сказала вона.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Знімали і ржали”: У Запоріжжі підлітки познущались над прапором України. Порвали і кинули під ноги