facebook

Цікаві факти про близнюків

Хто з нас хоч раз у житті не мріяв про брата або сестру близнюка? Адже тоді можна хитрувати і жартувати над оточуючими, а також у вас є ще один друг, якому можна довіряти. Для багатьох мати свою точну копію здається цікавим, захоплюючим. Отже, давайте дізнаємося детальніше про життя таких людей.

Вашій увазі ми представляємо найбільш цікаві факти про близнюків:

1. Якщо порівнювати кількість народжуваності з 1980 роком, то, за даними статистики, вона збільшилася. Сьогодні на світ з’являється близнюків на 75% більше, ніж у попередньому столітті.

2. Також, як нам стало відомо, не тільки генетика впливає на можливість народження близнюків, але і кількість пологів і вік. Зазвичай близнюки народжуються у жінок, які старші за 30 років.

3. А чи знали ви, що середня тривалість вагітності близнюками становить 9 місяців і 3 дні. При цьому найбільш сприятливим збільшенням ваги для мами є 20.41 кг.

4. Однією з особливостей близнюків є те, що у них є своя мова. Однак вона виявляється лише в період, коли вони починають говорити. Зазвичай спочатку діти неправильно і невиразно вимовляють слова. Багатьом їх ще не зрозуміти. Але близнюки все ж розуміють один одного, і тому, здається, що у них є своя власна мову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

5. Вчені  з’ясували наступний цікавий факт про близнюків. Як виявилось, приблизно чверть з усієї кількості близнюків є дзеркальною копією свого брата або сестри. Що мається на увазі? Якщо, приміром, в однієї дитини родимка на правій щоці, то у другої вона буде на лівій. Або ж якщо один близнюк правша, то другий лівша.

6. А ось вам на замітку інформація про те, як відрізнити близнюків. Зверніть увагу на пальці, їх відбитки будуть дуже сильно відрізнятися. При цьому варто відзначити, що ДНК у них мають однакову структуру.

7. А ось якщо під час вагітності на 24 тижні ви додали близько 10 кг, то, швидше за все ваші малюки на світ з’являться без ускладнень, оскільки дослідження показали, що у таких породіль рідше бувають передчасні пологи та інші патології.

8. На замітку тим, хто хоче народити близнюків. Тих мами, які вагітні двійнею більшретельнообстежують. Вони частіше проходять УЗД, їм призначають безліч всіляких тестів і аналізів.

9. А чи знали ви, що у Елвіса Престлі була сестра близнюк. Однак вона померла вже після народження.

10. Статистика показала ще один цікавий факт. Згідно з даними в Нігерії на кожні 20 пологів 1– це народження близнюків.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Цікаві факти про близнюків