facebook

Скандал з насильством: Регіна Тодоренко після довгої мовчанки показала роботу тижня.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко після тижневої мовчанки нарешті повідомила, чим займалася після скандалу довкола неї.

Вона випустила фільм про домашнє насилля “А що я зробила, щоб допомогти?”.

“Вирішила розібратися в проблемі і весь цей тиждень спілкувалася з провідними експертами в області домашнього насильства. Результатом став фільм, який допоможе позбутися від забобонів в цьому питанні. Найголовніше – розповість, що робити, якщо це сталося з вами або з кимось із ваших знайомих”, – написала в Instagram Регіна Тодоренко.

Фільм “А що я зробила, щоб допомогти?” у її профілі набрало уже понад 3 мільйони переглядів.

“Можливо, в один день коштувало втратити титули, контракти, довіру глядачів, щоб почути сотні тисяч голосів, які потребують допомоги. Якщо ви подивитесь цей фільм, значить все було недарма”, – зауважила Тодоренко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ведуча вимкнула функцію коментувати її власні дописи. Тижнем раніше пояснила своє право.

“Аби не розпалювати ситуацію. Бачу, що між собою багато хто починає скандалити, ображати і принижувати один одного”.

Додатково вона вибачилась за сказані некоректні формулювання. Запевнила, що вона проти домашнього насильства.

“Хочу ще раз вибачитися за своє грубе, огидне висловлювання. Я проти домашнього насильства. Вважаю, що немає такого поняття, як “заслужити насильство”. Дуже хочу донести думку про те, що в наших руках, в наших силах зупинити насильство і взагалі не давати можливості йому статися. Я оступилася і помилилася! Але вдячна своєму дурному язику за те, що стала тригером, який допоміг десяткам тисяч жінок висловитися. Спасибі, що ви показали мені мерзенні реалії, про які я навіть не підозрювала в силу своєї неосвіченості”, – сказала вона.

Ексведуча українського шоу про подорожі “Орел і Решка” Регіна Тодоренко наразилася на скандал. Вона заявила, що жінкам, які відчувають домашнє насильство, просто подобається бути жертвою. За кілька днів після цього зірка втратила мільйонні контракти з виробником соків J7 і компанією Pampers. Вона рекламувала ці продукти.

Дотого ж зірку позбавили титулу “Жінка року” за версією журналу Glamour

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скандал з насильством: Регіна Тодоренко після довгої мовчанки показала роботу тижня.