facebook

У Нью-Йорку загадковий синдром, який може бути пов’язаний з коронавірусом, виявили у 15 дітей.

У лікарнях Нью-Йорка перебувають щонайменше 15 дітей із загадковою хворобою, яка може бути пов’язана з коронавірусом.

У дітей у віці від 2 до 15 років проявилися симптоми хвороби Кавасакі і синдрому токсичного шоку, які вражають серце і кровоносні судини.

Схожі випадки невідомої хвороби, яка отримала умовну назву запальний синдром», також фіксуються в країнах Європи.

Зазначається, що у частини дітей підтвердили коронавірус. Деякі з них дали негативний результат, хоча вони контактували із зараженими родичами.

«Клінічні прояви варіюються в залежності від ураженості системи органів, але було відзначено, що вони включають в себе симптоми хвороби Кавасакі і шоку. Однак повний спектр захворювань ще не відомий», – заявив доктор Деметрі Даскалакіс, представник Департаменту охорони здоров’я Нью-Йорка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У дітей спостерігається підвищена температура тіла і запалення по всьому тілу. Деякі з них були доставлені в відділення інтенсивної терапії. Про смертельні випадки не повідомлялося.

Нагадаємо, що про запальний синдром у дітей, який може бути пов’язаний з коронавірусом, повідомили лікарі в Великій Британії, США, Франції, Італії, Іспанії та Швейцарії.

Міністр охорони здоров’я Британії Метт Хенкок заявив, що він «стурбований» рідкісною і потенційно смертельною новою патологією, яка може з’явитися у дітей в результаті коронавірусу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Нью-Йорку загадковий синдром, який може бути пов’язаний з коронавірусом, виявили у 15 дітей.