facebook

Зеленський приїхав на кордон з Росією і звернувся до українців

Президент просить подивитися на фотографії своїх дідусів, бабусь, перечитати їх листи і без зайвого пафосу просто подякувати їм.

Президент України Володимир Зеленський прибув до Луганської області, до селища, де в 1942 році почалося вигнання гітлерівських окупантів з території України. Президент звернувся до громадян з нагоди Дня пам’яті і примирення.

“Голод, бомбардування, блокади, масові розстріли, каральні операції, концтабори і газові камери. За роки Другої світової війни загинуло понад вісім мільйонів українців. Це мільйони покалічених доль і мільярди причин для людства більше ніколи не допустити подібного. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять всіх ветеранів, що протидіяли нацистам, усіх підпільників, військовополонених, остарбайтерів, бранців концтаборів, дітей війни та кожного, хто постраждав від нацистської окупації”, – заявив Зеленський.

“Слуга народу”, який вже більше року перебуває на президентському пості, закликав українців в цей день подивитися фотографії своїх дідусів, бабусь, прадідів і прабабусь, перечитати їх листи і без зайвого пафосу просто подякувати їм.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський приїхав на кордон з Росією і звернувся до українців