facebook

Литва та Польща послабили обмеження на кордоні

Кордони відкриють для працівників, підприємців та студентів

Литва та Польща погодили взаємне послаблення обмежень на державному кордоні для окремих категорій громадян. Про це повідомляє Україна.

Так, з 11 травня польські та литовські працівники, підприємці та студенти зможуть за необхідності перетинати контрольно-пропускні пункти на польсько-литовському кордоні. Вже сьогодні на кордоні відкриється більше КПП.

Для перетину кордону необхідно буде пред’явити документ, який підтверджує мету поїздки: трудовий контракт, бізнес-посвідчення, документ компанії або довідку з навчального закладу.

Крім того, за домовленістю між країнами дані особи не повинні дотримуватися 14-денної самоізоляції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, вчора у Німеччини на один день послабили обмеження на державному кордоні. До Дня матері, який святкували 10 травня, німецька влада дозволила в’їзд в країну для зустрічі з рідними. Однак була одна умова – цього ж дня необхідно було виїхати з Німеччини.

Як писало РБК-Україна, Єврокомісія рекомендувала країнам Шенгенської зони продовжити тимчасові обмеження на поїздки в Європейському союзі ще на один місяць. Обмеження рекомендують продовжити щонайменше до 15 червня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Литва та Польща послабили обмеження на кордоні