facebook

У Кабміні розповіли чи зміниться вартість проїзду

Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про те, що вартість залізничних квитків після відновлення роботи транспорту підвищуватися не буде.

” Шо стосується залізничних перевезень – там підвищення вартості не відбудеться. Ми чудово усвідомлюємо соціальний ефект і важливість цих перевезень”, – сказав Криклій.

У автобусах та міських маршрутних таксі вартість проїзду теж не повинна підвищуватись.

“Вона (вартість) встановлена на рівні міст, і томуне має збільшуватись, якщо міста не вирішать її переглядати, чого б ми не радили, враховуючи соціальний аспект цього питання”, – наголосив міністр.

Для поновлення регулярного пасажирського сполучення в Міністерстві інфраструктури представили план із 3 етапів. Дати етапів Мінінфраструктури до кінця тижня має узгодити з МОЗ, про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На першому етапі планують поновити міські автоперевезення (крім маршрутних таксі) та приміські (у межах одного району), внутрішньообласні маршрути, 50% приміських поїздів, які возитимуть людей з/на роботу в години “пік”, поїзди “Інтерсіті+” далекого сполучення, нічний експрес, внутрішнє сполучення.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Кабміні розповіли чи зміниться вартість проїзду