facebook

Міський голова Черкас подав до суду на Зеленського

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко подав до суду на президента Володимира Зеленського позов про захист честі та гідності, заявив адвокат Денис Ципін, який представляє інтереси позивача.

“Я, Денис Ципін, адвокат мера Черкас Анатолія Бондаренка, подаю до Печерського районного суду міста Києва позовну заяву про захист честі та гідності, ділової репутації мера Черкас.

Ми всі пам’ятаємо, що кілька днів тому президент Зеленський назвав Бондаренка бандитом. Ось відповідь”, – йдеться в заяві.

Нагадаємо, Зеленський під час пресконференції 20 травня, згадуючи про мера Черкас, сказав: “Я за один стіл із такими бандитами не сяду” і “Будь ласка, вибирайте бандитів, якщо хочете”. У позовній заяві йдеться, що “такі фрази в контексті його відповіді журналістові про мера Черкас були сприйняті позивачем і суспільством як те, що президент України назвав мера Черкас бандитом”.

Бондаренко просить стягнути з Зеленського одну гривню як моральну шкоду за приниження честі, гідності та ділової репутації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що Офіс президента та уряд втручаються в діяльність місцевого самоврядування.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Міський голова Черкас подав до суду на Зеленського