facebook

Зеленський виявився безпорадним перед свавіллям Порошенко: “Йому нічого не загрожує”

Президент України Володимир Зеленський при всьому бажанні нічого не зможе зробити зі своїм попередником Петром Порошенком.

Про це у виданні “Главред” написав політолог Олександр Кочетков. Він прокоментував недавній скандал з ДБР.

За словами аналітика, Петро Порошенко тільки виграє від ситуації і доводить, що не збирається виходити з гри. Колишній президент ігнорує вимоги чинної влади, яка поки ніяк не може на нього вплинути.

“Поведінка Порошенко – неявка на допит в ГБР за картинами і одночасне проведення виставки – відкрита демонстрація того, що він не боїться кримінального переслідування з боку будь-яких українських силовиків – НАБУ, ДБР, Генпрокуратури”, – підкреслив Олександр Кочетков.

Політолог звернув увагу, що недавніми подіями Володимир Зеленський та його прихильники розписуються у своїй безпорадності. Більше того, вони фактично виправдовують дії Порошенко, адже за викликами на допити і обшуками не слідує ніякого покарання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Цим він також демонструє, що влада Володимира Зеленського никчемна порівняно з ним і вона нічого йому зробити не може. Щодня кожним своїм вчинком він прагне спростувати одне з найбільш яскравих заяв виборчої кампанії Зеленського про те, що він не конкурент Порошенко, а його вирок. Поведінку екс-президента показує, що цей вирок – виправдувальний”, – зазначив Він.

На думку аналітика, Петро Порошенко “боїться опинитися навіть у СІЗО”, тому час від часу з’являється в ГБР, щоб знизити градус напруги. Але в безпечні моменти він навмисно веде себе максимально зухвало і зухвало.

“Коли він відчуває, що йому нічого не загрожує, він займається хуцпой – у єврейському фольклорі є таке поняття крайньої нахабства, нехтування та ігнорування всіх правилами”, – підкреслив експерт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський виявився безпорадним перед свавіллям Порошенко: “Йому нічого не загрожує”