facebook

Згвалтування в Кагарлику: стало відомо, хто привіз дівчину до поліцейського відділку

У мережі розповіли, хто привіз дівчину в поліцію 
Зґвалтовану в Кагарлику дівчину на допит обманом заманив її сусід

Поліцейські з Кагарлика, які звинувачуються в тортурах і згвалтуванні 26-річної дівчини, зараз знаходяться в СІЗО. В ніч з 23 на 24 травня правоохоронці викликали на допит дівчину для надання свідчень у крадіжці, а потім згвалтували. Зараз стало відомо, хто ж привіз потерпілу в поліцейську дільницю в той нещасливий день.

Як з’ясувалося, це зробив сусід молодої особи обманним шляхом. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook адвокат потерпілої Євген Мельниченко.

“Дівчину привіз на” Опелі “сусід, який заманив потерпілу нібито на допит з приводу пограбувань в селі”, – пише Мельниченко.

Зараз чоловік перебуває в розшуку. У нього троє дітей, він розлучений.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як виявилося, поліцейський Микола Кузів давно хотів примусити дівчину до сексуальних відносин, але вона відкидала його.

“У відділі поліції потерпілу чекав п’яний дядя Коля і Сергій – працівники поліції. Цей дядя Коля раніше домагався потерпілу і говорив їй” даси, коли я скажу, зрозуміла”. Далі потерпілу почали бити і гвалтувати. До 4 ранку з сьомої вечора. Вона плакала, просилася. Непритомніла. А її били, душили, гвалтували неодноразово в чотирьох кабінетах. При цьому поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики, і змушували пити потерпілу”, – розповів адвокат дівчини в соцмережі.

Він зазначив, що веде цю справу абсолютно безкоштовно. У потерпілої є п’ятирічна дочка, у неї ДЦП. Грошей в сім’ї дуже мало, а дитині потрібно дороге лікування в Києві.

Як ми раніше писали, з’явилися нові фото обвинувачених поліцейських, на яких вони не засмучуються.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Згвалтування в Кагарлику: стало відомо, хто привіз дівчину до поліцейського відділку