facebook

Екс”Чай вдвоем” Костюшкін у подробицях розповів, як його у 8 років зґвалтував чоловік

Ґвалтівник погрожував хлопцю.

Колишній учасник гурту “Чай вдвоем” Стас Костюшкін приголомшив відвертою історією про те, що у вісім років пережив сексуальне насильство.

Вперше артист поділився цією моторошною історією чотири роки тому, однак у подробиці не вдавався. Костюшкін пригадав, що після того, як заговорив про це, йому перетелефонували усі знайомі та родичі з запитанням, навіщо він це розповів.

Я тоді сказав, що я розповів через причину мого страху за моїх дітей. За Мартіна і Богдана, тоді Мирона ще не було. Я шалено їх люблю, і я  шалено боюся, що якийсь покидьок зробить таке.

Стас пригадує, що тоді він навчався у другому класі і йому було приблизно вісім років. Вони з друзями домовилися поїхати на поле заводу полімерів. Хлопчикам розповіли, що там багато шприців, з яких вони  могли погратися, стріляючи водою. Про це Костюшкін розповів у програмі “Алена, блин”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І ми вп’ятьох поїхали туди. Потім я бачу, хлопець йде. Там був якийсь палісадник і я в нього побіг. Він спокійно йшов. Побачивши мене, що я йду, він мені каже: “Пацан, ти повернешся?”. Я стою, мені шалено страшно. Я киваю головою, що я піду. І він мені говорить: “Ти тоді батькам оцих чотирьох передай, де я їх закопав”. Я зрозумів, що моїх друзів вб’ють. Треба було повертатися.

Маленький Стас злякався, тож мусив повернутися назад і тоді сталася страшна річ.

Я повернувся назад. А він каже: “Лягайте”. Він поклав нас всіх. “Кожен відкрив рот”. Ми відкрили роти. Він дістав член і засунув кожному в рот. Я тоді ще говорив, навіщо ви це робите. Я намагався дізнатися, що йому треба. Я взагалі не розумів що це, навіщо це відбувається.

За словами Костюшкіна, тоді вони з хлопцями домовилися нікому про це не розповідати. Стас зізнався, що вони не зрозуміли, що сталося, проте розуміли, що щось дуже погане.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Екс”Чай вдвоем” Костюшкін у подробицях розповів, як його у 8 років зґвалтував чоловік