facebook

Під Дніпром виловили труп жінки, упакований в целофан – прив’язав “якір” до ноги і викинув у річку

На Дніпропетровщині чоловік жорстоко розправився над 46-річної знайомої.

Під Дніпром чоловік убив 46-річну знайому, а щоб замести сліди кинув її тіло в річку. Про подробиці події повідомляє прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області на офіційному сайті.

Повідомляється, що розправа сталася в одному з селищ Петриківського району Дніпропетровської області. 29 травня місцеві жителі побачили в річці Оріль тіло, до ноги якого був прив’язаний шлакоблок.

У ході розслідування правоохоронцям вдалося встановити, що загиблою виявилася 46-річна жінка з міста Кам’янське, яка 27 травня приїхала відпочивати до знайомої подружній парі. Під час застілля між нею та 35-річним господарем виник конфлікт, в ході якого чоловік сильно вдарив потерпілу по голові.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пізніше підозрюваний розповів, що жінка прилягла відпочити, а на ранок наступного дня він виявив її мертвою. Щоб уникнути покарання, чоловік “упакував” загиблу і прив’язав до її тіла шлакоблок. Зануривши тіло в автомобіль він вивіз її на річку Оріль і скинув у воду.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Підозрюваний затриманий і доставлений у відділення поліції. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Під Дніпром виловили труп жінки, упакований в целофан – прив’язав “якір” до ноги і викинув у річку