facebook

3 міфи про те, які жінки подобаються чоловікам

У сучасному світі важко бути жінці слабкою і успішною одночасно. Ставлення до сильних і розумним жінок у суспільства двояке і часто оточене міфами.

Ось деякі з них:

Міф 1. Чоловікам подобаються слабкі жінки.
Насправді чоловікам подобаються сильні й упевнені в собі жінки. Тому що сила сама по собі ceкcyaльна, а помножена на жіночність і красу, вона стає бездоганною збpoєю спoкyшання. Гідний чоловік здатний закохатися тільки в ту жінку, яку він здатний поважати і одночасно відчувати себе з нею легко! А це можливо тільки з впевненою в собі жінкою, яка внутрішньо спокійна і задоволена собою і своїм життям.

Потрібно демонструвати не своюматеріальну незалежність, а показати чоловікові свою емоційну і психологічну стійкість, вміння вести себе злегка “зверхньо” в своїй мудрості і самоповазі.

Головне пам’ятати, чоловікам подобаються не слабкі жінки, а ті, хто вміють здаватися слабкими!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міф 2. Сильним жінкам потрібні слабкі чоловіки.
Вважається, що самодостатнім і успішним жінкам потрібно вибирати собі в партнери чоловіків слабших або альфонсів, щоб не було боротьби за владу в стосунках. Напевно, кожна жінка повинна зробити власний вибір, але все-таки будь-якій жінці, якою б мужньою вона не здавалася оточуючим, хочеться щоб поряд було надійне чоловіче плече і партнер, яким щиро захоплюєшся. Тому планку занижувати не варто, а от навчитися поведінкової гнучкості необхідно.

Дозвольте собі іноді покапризничать, особливо коли хворієте, запитуйте його поради, просіть про допомогу і ласку – нехай ваші невеликі жіночі слабкості будять в ньому захисника, наставника і рятувальника – сильного чоловіка!

Міф 3. Чоловікам подобаються дурненькі жінки.
Час від часу прикинутися дурненькою – це одне, а постійно бути дурепою – це на любителя. І такі, звичайно, знаходяться: закомплексовані і недалекі чоловіки люблять здаватися на тлі таких дівчат освіченими і розумними. Але чоловік, що поважає себе, вибирає собі партнерку по іншим параметрам. Він буде щасливий, якщо поруч з ним виявиться та, з якої можна говорити про все на світі, отримати від неї мудру жіночу пораду та підтримку, а не інфантильна манірна лялька. Хоча інтелект не виключає краси, а краса не виключає доглянутості!

Щоб захопити чоловіка, потрібно бути цікавою людиною, за якою хочеться йти, з якою хочеться разом рости духовно та інтелектуально!

Цитати

«Якщо жінка проявляє характер, про неї говорять – «шкідлива баба». Якщо характер проявляє чоловік, про нього говорять – «він хороший хлопець». Маргарет Тетчер

«Не скажу, що мені пощастило. Просто я заслужила це». Шерон Стоун

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

3 міфи про те, які жінки подобаються чоловікам