facebook

У Львові муніципали Садового працювали на мажорів, отримуючи зарплати з кишень містян

Комунальне підприємство міськради за бюджетний кошт повинно було забезпечувати охорону об’єктів міста.

Муніципальна варта у Львові підробляє приватними охоронцями, при цьому отримують ще зарплатню із міського бюджету.

Про це повідомила на своїй сторінці у ФБ прокурор Львівської області Ірина Діденко.

Так, стало відомо, що комунальне підприємство, яке за кошт міськради повинно було забезпечувати охорону важливих та інфраструктурних об’єктів міста підробляло приватною охороною. Виявилося, що комунальне підприємство часто за готівку, охороняли об’єкти на приватне замовлення, водночас, отримуючи зарплату з бюджету.

“За версією слідства: комунальне підприємство міськради за бюджетний кошт повинно було забезпечувати охорону важливих та інфраструктурних об’єктів міста. Однак, насправді, часто за готівку, охороняли об’єкти на приватне замовлення. Водночас, отримуючи зарплату з бюджету.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як приклад, без офіційного оформлення договірних відносин упродовж 3 місяців надавались послуги охорони майданчику з продажу вживаних авто”, – повідомила Діденко.

В якості оплати вказані особи, під контролем правоохоронців, одержали від замовника понад 80 000 грн. Правоохоронці й викрили їх під час передачі чергових 30 000 грн.

Наразі Львівська прокуратура готує повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжних заходів: директору комунального підприємства, його заступнику, двом начальникам відділів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Львові муніципали Садового працювали на мажорів, отримуючи зарплати з кишень містян