facebook

У Польщі хворому на COVID українцю загрожує кілька років тюрми за втечу з самоізоляції (фото)

Чоловіка впіймала поліція, коли він, бувши заразним, пішов до магазину по продукти

Кричущий випадок за своєю нахабністю та безвідповідальністю стався в Польщі — у Варшаві поліцейські впіймали українця, який після прибуття до країни отримав позитивний тест на ковід, але втік з самоізоляції. Про це повідомляє in Poland.

До Польщі 43-річний порушник прилетів з Києва. У нього виявився позитивний тест на ковід. Медична служба варшавського аеропорту імені Фридерика Шопена направила іноземця в спеціальний будинок для проходження самоізоляції. Причому два тижні проживання та харчування на самоізоляції оплачувала польська сторона. Проте українець створював проблеми від самого початку перебування в ізоляторі.

Українець підняв галас і здійснив кілька спроб втечі. Потім заспокоївся на добу й після цього залишив заклад без відома персоналу.

Медики негайно звернулись до поліції. За кілька годин правоохоронці встановили, що чоловік замовив таксі, поїхав до орендованої квартири й там залишив свої речі. А потім, бувши заразним та без жодного докору сумління, втікач вирушив за покупками до магазину неподалік. Біля маркету його й затримала поліція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер порушнику загрожує декілька років в’язниці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Польщі хворому на COVID українцю загрожує кілька років тюрми за втечу з самоізоляції (фото)