facebook

На Івано-Франківщині під колесами іномарки загинув 15-річний велосипедист

У селі Борщів, Снятинського району сталася смертельна аварія.

“34-річний водій автомобіля рухаючись трасою Н-10 “Стрий-Чернівці-Мамалига” наїхав на 15-річного велосипедиста”, – повідомили у патрульній поліції області, передає “КУРС”.

Підліток саме проїжджав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм загинув на місці події.

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 27 травня у Городенці 22-річний водій автомобіля «Skoda Rapid» наїхав на 71-річну жінку-пішохода. Водій рухався заднім ходом проїзної частини, а жінка переходила проїжджу частину вулиці позаду транспортного засобу.

Аварія трапилася поблизу відділення поліції. За кермом був – поліцейський Городенківського відділення поліції, місцевий мешканець, який перебував на службовому автомобілі, повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Поліцейські негайно викликали на місце події «швидку» і до її приїзду надавали домедичну допомогу потерпілій. Жінку з травмами доставили в лікарню.

За фактом аварії поліцейські Івано-Франківщини розпочали службове розслідування, а ДБР відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Окрім того, правоохоронці склали на водія адміністративний протокол за ст. 130 Колексу України про адміністративні правопорушення, оскільки виявили факт вживання наркотичних речовин.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Івано-Франківщині під колесами іномарки загинув 15-річний велосипедист