facebook

Племінниця Софії Ротару Sonya Kay вийшла заміж: зворушливі весільні фото

Дівчина вперше показала свого коханого – ним став хокеїст збірної України Олег Петров

Лише днями племінниця Софії Ротару, співачка Sonya Kay активно вибирала весільну сукню і просила шанувальників допомогти їй визначитися, а вже 7 червня вона вийшла заміж і стала законною дружиною. Свого обранця дівчина раніше активно приховувала, але настав час представити його публіці – чоловіком Соні став хокеїст збірної України Олег Петров.

На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася ніжним весільним фото з коханим.

“7.06.2020. Це був, напевно, найщасливіший день у моєму житті! Моє серце належить тобі! Люблю тебе безмежно!” – зворушливо написала новоспечена дружина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Петров також виклав знімок з урочистості, на якому Соня сидить на дивані, а він стоїть позаду, обіймаючи кохану за плечі.

“Початок нового життя. Люблю тебе!” – прокоментував обранець співачки.

“Емоції переповнювали, мені не вірилося, що цей день настав. Тепер чоловік моєї мрії, став моїм чоловіком. Я вдячна родині Софії Михайлівні, Ауріці Михайлівні, Анастасії Ротару, а також всім і кожному, хто був присутній у цей знаменний день і розділив радість з нами. Я щаслива і нехай це буде назавжди”, — коментує Sonya Kay порталу Glam Wish.

Свято справляли в готелі в Києві, а серед гостей були помічені і зоряна тітка співачки Софія Ротару з сім’єю.

Нагадаємо, спочатку співачка планувала повноцінне весілля, на якому повинно було бути близько 100 гостей, пишна церемонія і вечірка по завершенню, але через нещодавню трагедію в її сім’ї (у Соні помер батько, – прим. ред.), молода пара вирішила відзначити подію в тісному колі близьких і друзів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Племінниця Софії Ротару Sonya Kay вийшла заміж: зворушливі весільні фото