facebook

Щасливий наречений чекав весілля зі своєю коханою, поки не дізнався, яку сімейну традицію родина планує провести у їх першу шлюбну ніч

Щасливий наречений з нетерпінням чекав весілля зі своєю коханою, а потім раптом дізнався, яку сімейну традицію вона планує виконати в першу шлюбну ніч. Тепер його серце розбите через стародавній обряд, і хлопець не знає, як жити далі. А люди впевнені, що саме час йому відкликати свою пропозицію.

Чоловік розповів, як був здивований, коли наречена повідомила йому, що її родина очікує від пари в їх першу ніч. Спочатку справи у хлопця йшли непогано: він смакував весілля з коханою, заплановане на початок 2021 року.

Молодий чоловік навіть подружився з родичами нареченої, родина дівчини просто здавалася гучною та веселою, і це хлопця цілком влаштовувало.

Але, як показує практика, навіть милі відносини може зруйнувати секрет одного з партнерів, і саме така таємниця розбила серце автору поста. Хлопець став помічати в новій родині дивацтва, які ніяк не міг витлумачити. Кузени його майбутньої дружини, раптом почали жартувати про першу шлюбну ніч майбутнього подружжя.

Чоловік був упевнений, що сім’я його подруги знає, що наречений і наречена вже були близькі — залишаючись в гостях у будинку її батьків, вони завжди ночували в одному ліжку. Але питати у майбутніх родичів, чому вони жартують так, він все ж не став.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На одних тільки жартах дива не закінчилися. За словами хлопця, розповідаючи про плани на весілля, наречена повідомила, що не хоче бронювати номер в готелі люкс для молодят. Дівчина пропонувала провести першу шлюбну ніч у домі її батьків.

Автор не був проти цієї ідеї — він думав, що наречена намагається заощадити, і розумів це рішення. Але дівчина поводилася незвично, і врешті-решт хлопець запідозрив, що справа не лише у фінансах. Коли він прямо запитав подругу про це, їй довелося розкрити карти.

Чоловік і дружина відправляються в спальню господарів будинку, де їм належить пройти процедуру «консумації» шлюбу. Інші члени родини залишаються чекати зовні під дверима, щоб поаплодувати подружжю і привітати їх, коли вони вийдуть. Потім шматочок простирадла з ліжка відрізається і пришивається до гобелена матері моєї дівчини.

Помітивши, що нареченого такі новини засмутили, наречена запропонувала йому вдати, що вони будуть займатися коханням, якщо йому буде некомфортно. Але цей варіант хлопця не влаштував. Він навідріз відмовився робити щось подібне перед родиною дівчини, і пара посварилася.

Наречена встигла повідомити про сварку своїй мамі, і жінка написала автору повідомлення, звинувативши його в тому, що він не розуміє важливість сімейних традицій. Прочитавши це смс, хлопець зовсім розклеївся.

“Я не знаю, як мені тепер жити далі. Я дійсно люблю свою дівчину, вона — жінка, з якою я хочу провести залишок життя”.

Що робити з родиною нареченої і їх традиціями, чоловік не розуміє, а його підписників налякав весільний обряд, який запропонували пройти автору поста.

“Боже, сімейна ковдра? Я сподіваюся, вона декоративна і бабця не спить під нею”.

Люди вирішили, що традиція цій сім’ї давно застаріла і час її скасувати.

“З 1650-го дзвонили. Вони просять повернути їх ритуал назад”.

Коментатори порадили хлопцеві задуматися, чи так йому потрібен цей шлюб. І заздалегідь дізнатися, яких стародавніх ритуалів йому ще доведеться дотримуватися.

“Може, тобі варто запитати, чи є в них ще якісь традиції, перш ніж ти погодишся одружитися з нею? Вони релігійні?”.

А хтось і зовсім впевнений, що автору варто попросити назад обручку.

“Не одружуйся з людиною, яка хоче, щоб ти доводив свою відданість і любов, займаючись коханням перед аудиторією з усіх її родичів. Що не так з цими людьми?”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Щасливий наречений чекав весілля зі своєю коханою, поки не дізнався, яку сімейну традицію родина планує провести у їх першу шлюбну ніч