facebook

Зеленський свідомо підіграє олігархам, бо не хоче сваритись з ними.

Зеленський не працює на якогось одного олігарха, але він сам і його уряд враховують їхні інтереси. Не уявляє іншого варіанту.

“Завжди працював на олігарха як замовника. Його компанія виробляла медіа-продукти для їх каналів. Сам Зеленський кілька років був генеральним продюсером “Інтера”. Похід у політику був для Володимира Олександровича експромтом. Після президентства життя не закінчується. 2024-го йому буде 46 років. Далі треба за щось жити. Навіщо сваритися з тими, від кого може залежати добробут твоєї сім’ї у майбутньому”, – вважає експерт.

Зеленський розуміє: хочеш досягти успіху в Україні як політик, найкраще – домовитися з олігархами, каже Гліб Вишлінський.

“Щоб реалізовувати державні зміни, потрібен політичний капітал. Без нього Зеленський перетвориться на Ющенка пізніх років президентства. Ніби й був главою держави, проте не мав ресурсів, щоб виконати обіцяне. Не контролював Верховну Раду, уряд. Щоб втримати політичний капітал, потрібен адміністративний контроль, як у Порошенка, або народна підтримка. Зеленський спирається на друге. Домовляючись з олігархами, гарантує собі доступ до телебачення як інструменту збільшення суспільної довіри”, – додає економіст.

Повне інтерв’ю з Глібом Вишлінським читайте у журналі “Країна” від 11 червня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Верховний суд закрив провадження за касаційною скаргою ПриватБанку про виплату 22 млн грн. Нікопольському заводу феросплавів.

Розгляд справи припинили за клопотанням НЗФ, який належить Ігорю Коломойському. Він є колишнім власником ПриватБанку. Про це повідомило видання Фінбаланс, у вівторок, 9 червня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський свідомо підіграє олігархам, бо не хоче сваритись з ними.