facebook

Тищенко очолив київський осередок партії «Слуга народу».

Рішення про призначення Миколи Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації

«Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго» – Тищенко

Народний депутат, заступник голови фракції «Слуга народу», заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Микола Тищенко очолив Київську міську організацію партії «Слуга народу».

Про це ідеться на офіційному сайті партії «Слуга народу».

«Для мене сьогодні особливий день – я очолив київський осередок партії «Слуга народу». Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго. Ми були, є і будемо відкритими для киян і для всіх тих, хто хоче будувати нову й сильну Україну та по-справжньому європейський Київ. Для мене це велика честь!» – наголосив Тищенко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначається, рішення про призначення Миколи Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Повідомляється, що членами міської ради партійної організації міста Києва стали Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Ганна Бондар, Мар’яна Безугла, Людмила Буймістер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

Також повідомляється, що відбулися конференції, під час яких призначили керівника Криворізької міської партійної організації та керівників у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тищенко очолив київський осередок партії «Слуга народу».