facebook

80-річний італієць позбавив життя дружину-українку, через відмову в інтимі

Це вже третє вбивство жінки за кілька днів в Італії. Насильство над жінками продовжується навіть під час різдвяних свят. Останнє вбивство сталося в ніч з 25 на 26 грудня, коли 61-річну українку було вбито своїм 80-річним чоловіком у їхньому будинку у Фанано-ді-Градара, в провінції Пезаро та Урбіно, на кордоні між Маркою та Роман’єю.

Про це розповів Giornale Di Sicilia.

Віто Канжині ревнував і вважав без жодної причини, що його дружина Наталія Киричек, яка прожила в Італії 20 років і вийшла заміж за нього 17 років тому, зраджує йому. Але в ніч вбивства він отримав ще один привід.

Чоловік убив свою дружину після того, як вона відмовилася займатися з ним сексом.

“Вона обіцяла мені, я прийняв віагру”, – сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли дружина сказала “ні” і лягла спати, італієць взяв ножа і завдав їй у груди як мінімум 4 удари, один з яких потрапив їй у серце. Це спричинило негайну смерть Наталії.

Канжині провів ніч із тілом дружини, що лежало у калюжі крові. А вранці у День подарунків він вигуляв собаку та пообідав, випивши багато вина. Він як мінімум двічі намагався розповісти про злочин, який скоїв. Спочатку знайомому, зустріненому поблизу, потім другові. Але йому ніхто не повірив. Поки ближче до вечора він не зателефонував до ресторану в Мізано-Адріатико, де Наталя працювала кухарем, власникові, який викликав його ревнощі. Він сказав, що його дружина не прийде, що він ніколи не побачить її знову, тому що він убив її. Його історія виглядала непереконливо через надто велику кількість випитого вина.

Коли до його будинку приїхали поліцейські, пенсіонер, що вийшов у розгубленості, відразу у всьому зізнався. Він провів їх у спальню, де тіло Наталії все ще лежало на підлозі. Карабінери працювали всю ніч, а черговий заступник прокурора Республіки Пезаро особисто координував розслідування. Прокурор допитав Канжині у присутності його захисника, адвоката Стефано Вічі. Зрештою, пенсіонер був заарештований за власним зізнанням у вбивстві своєї дружини і ув’язнений у тюрму Вілла Фастіджі.

Адвокат убивці намагається описати лінію захисту, говорячи про “раптовий напад, що виник у результаті відмови його дружини від статевого акту”. Можливо, буде запрошено висновок психіатра.

Смерть Наталії додається до двох убивств жінок, що сталися останніми днями. За даними Міністерства внутрішніх справ, разом із даними Градара, у 2021 році було зареєстровано понад 100 випадків убивства жінок у сім’ї. Минулого року, згідно зі звітами, зібраними до листопада, насильство щодо жінок призвело до збільшення на 8% кількості постраждалих.

У Наталії залишився син від попереднього шлюбу, який мешкає в іншому місці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

80-річний італієць позбавив життя дружину-українку, через відмову в інтимі