facebook

Зеленський закликав депутатів невідкладно розглянути закон про підтримку культури

Зеленський написав листа Разумкову

Президент Володимир Зеленський закликав якнайшвидше розглянути у другому читанні законопроект про підтримку культури та креативних індустрій. З відповідним проханням він звернувся до голови Верховної ради Дмитра Разумкова.

Зеленський написав листа Разумкову, у якому попросив останнього посприяти якнайшвидшому розгляду відповідної ініціативи.

Мова йде про проект закону № 3377 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв’язку з дією обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)”.

У своєму листі Зеленський підкреслив, що надання соціальних та економічних гарантій громадянам і бізнесу в умовах карантину вимагає швидких і ефективних рішень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З огляду на зазначене і важливість підтримки суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сферах культури та мистецтв, креативних індустрій, культурно-пізнавального туризму і щодо роботи яких встановлено суттєві обмеження, прошу сприяти якнайшвидшому розгляду та прийняттю Верховною радою України рішення щодо згаданого проекту закону України”, – йдеться у листі президента.

Зазначимо, сьогодні під час погоджувальної ради спікер ВР Дмитро Разумков назвав проект закону № 3377 “важливим” і анонсував його розгляд.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський закликав депутатів невідкладно розглянути закон про підтримку культури