facebook

На Закарпатті прямо у відділку поліцейська побила дівчину, за те, що та потривожила її сон (відео)

На Закарпатті дівчина постраждала від рук поліцейської за те, що потривожила її сон

На Закарпатті молоду дівчину побили прямо у відділенні поліції. Причому фізичні пошкодження їй завдала жінка-поліцейська. Про це розповіла сама постраждала, розмістивши відео у соціальних мережах.

Інцидент стався в Міжгірському відділенні поліції в ніч з 13 червня на 14 червня.

Дівчина на ім’я Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в смт. Міжгір’я на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати дівчат, поводилися агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію та одного з хлопців відвезли у відділок для з’ясування обставин. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася з неї, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали й посміхалися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. “Я повинна через тебе вставати, не висипатися”… Вона схопилася на мене, подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт”, – розповіла Валерія і додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливі, бо в неї є проблеми зі здоров’ям.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Закарпатті прямо у відділку поліцейська побила дівчину, за те, що та потривожила її сон (відео)