facebook

У МОЗ ініціювали посилення карантину: деталі

Міністерство охорони здоров’я ініціює посилення карантину через рекордну кількість хворих, яку фіксують в Україні вже кілька днів поспіль. Йдеться про максимально жорсткий контроль щодо дотримання карантину тими чи іншими закладами.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу зазначив, що мова йде про транспорт, деякі супермаркети, пише 24 канал.

За словами Степанова, люди не одягають маски в транспорті, а також є супермаркети, в яких не дотримуються соціальної дистанції.

Станом на 19 червня в Україні зафіксували 34 984 випадків коронавірусної хвороби. За минулу добу інфекцію виявили у 921 людини.
У МОЗ вкотре нагадали про необхідність дотримуватися обмежень для протидії епідемії: використовувати захисні маски, дотримуватися соціальної дистанції, мити руки та користуватися дезінфекторами

В Україні діє адаптивний карантин, послаблювати чи посилювати заходи можна у кожній області окремо, залежно від епідеміологічної ситуації в регіоні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найвищу кількість випадків захворювання на COVID-19 наразі фіксують у Львівській, Рівненській, Закарпатській, Чернівецькій областях та у місті Києві.

Відомо, що наразі карантин продовжили до 31 липня, але з певними послабленнями, які діють з 12 травня, саме відтоді і почали фіксувати рекордні показники захворюваності.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У МОЗ ініціювали посилення карантину: деталі