facebook

«Так трапляється». Гарік Харламов і Христина Асмус оголосили про розлучення

Відомий шоумен і зірка Comedy Club Гарік Харламов підтвердив інформацію про розлучення з актрисою Христиною Асмус.

Про те, що вони з дружиною вирішили розлучитися після восьми років шлюбу, шоумен повідомив на своїй сторінці в Instagram.

39-річний Харламов акцентував увагу на тому, що вони залишилися друзями, а також додав, що фільм Текст, в якому Асмус знялася у відвертій секс-сцені, не має відношення до їх проблем в сім’ї:

«8 років тому у нас почалися стосунки з Крістіною Асмус. Гарна цифра 8. Знак безкінечності. Ми одружилися 8-го числа. Але на землі немає нічого нескінченного. І ми, на жаль, не виняток. Наш шлях з Христиною не закінчується, а переходить в іншу стадію. В якій я сподіваюся завжди буде місце дружбу і повазі. Так, ми розлучаємося. Але ми безумовно залишаємося люблячими батьками прекрасної дочки. Це були прекрасні 8 років. Я безмірно вдячний Христині за них і за найголовніше і найважливіше, що є у нас в житті – за нашу дочку. Звичайно, почнуться спекуляції, але я відразу хочу прояснити, що ні пандемія, ні фільм «Текст», ні хтось третій в цій ситуації не винен. Так трапляється в житті. Таке буває. Але ми назавжди залишимося близькими людьми і ми розлучаємося друзями, з великою повагою один одному.
Зараз йде шлюборозлучний процес. Це непростий період для всіх нас, тому я прошу пресу не турбувати мене, Христину і всіх наших близьких. А домислів і припущень достатньо буде в різних паблік і форумах. Цю іграшки не відбереш », – написав Харламов.

Асмус також зробила публікацію на своїй сторінці в Instagram, заявивши, що вони з колишнім чоловіком будуть разом виховувати спільну доньку – шестирічну Анастасію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«8 років в шлюбі. Довела мужика. Вибачте, не втрималася) Гаразд, жарти в сторону. На жаль, ми теж в тренді. Ми розлучаємося з Гаріком. Але я хочу відразу прояснити ситуацію. Що не фільм «Текст», ні самоізоляція, ні хтось третій в цьому не винен. Тільки ми самі. І це не хайп. Боронь Боже хайп на цьому. Це рішення не спонтанне. Воно обдумано досить давно і сформульовано майже рік тому. До того як це стало мейнстрімом) Ми розлучаємося без бруду, з великою повагою один до одного. І я зараз переповнена вдячністю і великою людською любов’ю. Я дуже сподіваюся, що ми назавжди зможемо зберегти теплі дружні стосунки на благо нашої дочки. Яку ми, безумовно, будемо ростити разом, як люблячі батьки. У будь-якому випадку це болісний процес і я прошу вас віднестися з розумінням до нашого рішення. ЗМІ прошу не турбувати, це безглуздо. Ніяких коментарів і інтерв’ю (в усякому разі поки що) на цю тему не буде. Дякую», – написала актриса.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Так трапляється». Гарік Харламов і Христина Асмус оголосили про розлучення