facebook

Зеленський доручив Юзику відродити “з попелу” рідний ФК “Кривбас” – “Неправильно закривати клуби”

У найближчі роки побудують Центр олімпійських видів спорту “H2O”.

Стало відомо, що глава держави Володимир Зеленський доручив нардепу з фракції “Слуга народу” Юрію Корявченкову (Юзику) відродити футбольний клуб “Кривбас”. Про це в п’ятницю, 26 червня, президент України заявив під час відкриття нового поля на стадіоні “Енергія” у Новій Каховці.

Так, мер Нової Каховки Володимир Коваленко розповів Володимиру Зеленському, що місцевий клуб “Енергія” є суперником “Гірника” з Кривого Рогу.

“Гірник” нормальний клуб. Був ще “Кривбас”. На жаль, закрили. Я цьому, нашому Юрію Корявченкову ми йому поставили завдання, він зараз говорить з федерацією, щоб у Кривому Розі “Кривбас” повернути. Навіть не тому що ми з Кривбаса. Просто неправильно закривати клуби”, – сказав український лідер.
Також презилент підтримав ініціативу влади Херсонської області побудувати в найближчі роки Центр олімпійських видів спорту “H2O”, який буде розрахований на одночасні тренування 500 чоловік.

“Тут будемо робити під олімпійські види спорту базу для тренування”, – сказав голова Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також наголошується, що “Кривбас” почав процедуру банкрутства в червні 2013 року. Раніше клуб був позбавлений атестата на участь у чемпіонаті України з футболу сезону 2013-2014 років через невідповідність фінансовим критеріям.

Вже в кінці травня 2013 року власники клубу припинили фінансувати клуб. Згідно з даними співробітників ЗМІ, одним із спонсорів клубу був олігарх Ігор Коломойський.

Всі чемпіонати України (до 2013 року), крім першого сезону “Кривбас” провів у Вищій лізі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський доручив Юзику відродити “з попелу” рідний ФК “Кривбас” – “Неправильно закривати клуби”