facebook

Кондратюк визвірився через нагородження Потапа – “Зеленський живе у країні-повії”

Ігор Кондратюк налетів на Потапа через нагороду від Зеленського.

Продюсер Ігор Кондратюк виступив з критикою присвоєння звання “Заслуженого артиста” реперу Потапу. На думку діяча шоу-бізнесу, нагородження Олексія Потапенка, який у 2014 році в Росії зняв штани на телебаченні, є показовим для нинішнього українського суспільства. Також Кондратюк відзначив, що для успішних виконавців такі почесні звання дають хіба що змогу бути похованим на престижному кладовищі.

Відповідним дописом Кондратюк поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Потап, який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора під час шоу на телеканалі країни-агресора став заслуженим артистом України. Володя З. мислить, як на мене, досить дивно, бо живе в якійсь своїй “державі-повії”, і навіть посідає в ній головну виборчу посаду, і тому ця нагорода вилядає навіть органічно. Тренд такий нині у країні, яка воює з російським загарбником: синдром меншовартості частини української “аліти”. Мене дивує інше. На хіба яскравим і неповторним представникам шоу-бізу ці нафталінові звання від держави? Їхні “звання” – ротації, закачки, продажі артистів, аншлагові тури, “золоті кнопки” YouTube, заслужені статуетки на YUNA та M1 Awards, мільйони підписників у соцмережах, і головне мірило – чесно зароблені гонорари (“кеш-бабулєс”, як співає Андрій Хливнюк). “Тепер я маю право бути похованою на Байковому цвинтарі – якось пожартувала Наталка Могилевська, коли Кузьма спитав її – “на чорта тобі, улюблениці публіки, це совкове звання – “народна артистка України?”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли ви чуєте, що хтось з шоу-бізнесу раптом отримує звання, знайте: мова, скоріш за все, йде про можливість бути похованим на престижному кладовищі ☝️Дай бог їм усім 100 років жити та творити “, – йде мова в оригінальному дописі.

Інцидент, про який нагадав Кондратюк, відбувся у 2014 році на врученні премії RU.TV. Тоді Настя Каменських й справді розстібнула штани Потапа та зняла їх, після чого репер сказав: “Офіційно від всіх українських артистів: “Росія, дякую, що ви нас приймаєте””, також назвавши себе королем стриптизу.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кондратюк визвірився через нагородження Потапа – “Зеленський живе у країні-повії”