facebook

Своїй молодшій сестрі Людмилі я була, наче мама. Тепер вона виросла, вийшла заміж і не хоче зі мною спілкуватися.

Своїй молодшій сестрі Людмилі я була, наче мама. Тепер вона виросла, вийшла заміж і не хоче зі мною спілкуватися. А я не знаю, що мені робити

Коли у мами народилася третя дитина, мені було всього 11 років. Коли моїй молодшій сестричці було чотири місяці, мама пішла на роботу. Турботи про маленьку Людмилу в більшій частині лягли на мої дитячі плечі. Я готувала їй кашу, переодягала, вкладала спати і навіть прала пелюшки, мама багато працювала. Часу на ігри з подружками або читання улюблених книг практично не залишалося.

Я підростала, але турботи про Людмилу так і лежали на моїх плечах. Мама почала вживати оковиту. Часто з роботи поверталася в добре нетвереза і відразу укладалася спати. Жили ми в приватному будинку. Влітку мені доводилося працювати на городі, а взимку топити грубку дровами, щоб в будинку було тепло. З дровами зазвичай були проблеми – то вони зовсім були відсутні і потрібно було збирати якесь сміття, щоб хоч якось натопити, то були такими, що розпалити їх було неможливо.

Коли вдавалося піти погуляти з друзями, сестричку доводилося часто забирати з собою, оскільки і батько, і матері було не до цього. Кинути з батьками Людмилу я просто не могла.

Коли я зустріла свого чоловіка, вийшла заміж і виїхала жити в місто, дбати про сестру я не перестала. Я постійно привозила їй подарунки і просто давала увагу, якої вона дуже потребувала. Я дуже її любила, хоча люблю і зараз. На випускний купила гарну сукню. У школі всі були ошелешені. Як так! Людмила з такої сім’ї і в такому розкішному вбранні. А сестричка була щасливою, і для мене це було найкращою нагородою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після школи вона вступила вчитися в міський коледж, жила у мене. У нас були дуже близькі стосунки. Ми завжди всім ділилися, поки не з’явився молодий хлопець, в якого закохалася Людмила. Я не знаю, що вона в ньому знайшла?! Він просто закрутив їй голову, а я не могла до неї достукатися.Наші відносини погіршувалися з кожним днем все більше.

Через якийсь час вони одружилися. Вона навіть не відразу сказала мені про те, що чекає дитину. Для мене це було дуже неочікувано. Спілкування стало рідкісним і дуже сухим. Поговорити по душам більше не вдавалося. Я не знаю, чоловік її налаштовував проти мене чи сталося щось інше. Коли я пропонувала допомогу, вона завжди відмовлялася. Одного разу я несподівано приїхала до неї в гості, так вона мене майже виставила за двері, пославшись на термінові справи.

Я за нею дуже сумую, але не знаю, як повернути мою улюблену сестричку. Я ладна на все, щоб налагодити відносини з Людмилою. Що мені робити?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Своїй молодшій сестрі Людмилі я була, наче мама. Тепер вона виросла, вийшла заміж і не хоче зі мною спілкуватися.