facebook

Заборгували 500 тисяч: сім’я з Вінниці зникла втретє

Заборгували 500 тисяч: сім’я з Вінниці зникла втретє

Сім’я з Вінниці, яку вже двічі шукали цього літа, знову пропала – вже в третій раз.

Про це повідомляє “Обозреватель”.

Сім’я 34-річного Володимира Казьміна пропала на Житомирській трасі. 4 серпня їх знайшли в Закарпатській області, але відпустили так як кримінального провадження про шахрайство відкрито не було.
Підприємець із Вінниці Анатолій Л. займається обміном валют. За словами чоловіка, він і його колеги постраждали від шахрайських дій Казьміна. Нібито той зайняв близько 500 тисяч доларів у 11 осіб, а після того, як сім’ю знайшли, вони знову зникли.
За словами Анатолія, з Казьміним до цього працювали два роки на “довірчих відносинах”. Зазначається, що якщо комусь із валютників не вистачає грошей для угоди, то колеги займають йому потрібну суму.

“Цей бізнес йде на довірі. Тобто, досить слова “домовилися”, про розписки не йдеться”, – говорить Анатолій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, Казьмін напередодні зникнення позичив 70 тисяч доларів. Гроші він обіцяв повернути на наступний день, але вранці ні він, ні його дружина не відповідали на дзвінки. Крім того, пара зникла з соціальних мереж.

“Але в те, що нас кинули, до останнього не хотілося вірити. Думали, що щось трапилося”, – розповідає підприємець.

Пізніше виявилося, що Казьмін позичив гроші не тільки у Анатолія. Всього він зайняв приблизно півмільйона у 11 осіб. Валютники приїхали до сім’ї додому і знайшли порожнє житло – сім’я продала меблі, телевізор та інші речі. Після цього Анатолій звернувся в поліцію.

“…не було ні вилки, ні ложки! У Житомирі пересіли на іншу машину – щоб заплутати сліди. Викинули телефони”, – розповідає Анатолій. Він упевнений, що все було сплановано заздалегідь.

Після того, як сім’ю знайшли на Закарпатті, вони знову зникли. Розшукали їх валютники своїми силами у Луцьку. Їм вдалося поговорити з Володимиром. Розмова потрапила на відео. На кадрах чоловік визнає, що брав гроші, але не каже, коли і як планує їх повертати.

Скріншот з відео

За словами Анатолія, після цього Казьмін написав заяву у поліцію, що йому нібито погрожували вбивством. Після чого Володимир з родиною знову зникли – вже в третій раз.

Нагадаємо, у Житомирській області через борги розстріляли подружжя. Жінка померла в лікарні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заборгували 500 тисяч: сім’я з Вінниці зникла втретє