facebook

Нові можливості або вирок? Українці влаштували “битву” в мережі через онлайн-навчання для школярів

Батьки українських школярів продовжують дискусії на тему того, чи потрібно вводити дистанційне навчання, чи ні.

У паблік “Батьки SOS” в соціальній мережі Facebook Євгена Кантор спробувала пояснити, в чому ж труднощі онлайн-навчання і як до нього готові батьки.

За словами жінки, батькам вкрай складно займатися з дітьми, так як в онлайн-уроках учні відразу виконують завдання, хоча раніше були підручники, в яких були описані правила їх виконання.

“Тобто, може варто зробити такі підручники, де батьки зрозуміють систему, що за чим іде; будуть і правила, і завдання? Або інша, але зрозуміла система, сама подача. Якщо буде проста схема, той хто знав – згадає, хто не знав – зрозуміє і дитині пояснить”, – пише вона.

Також Кантор звернула увагу на те, що батькам потрібно працювати і з собою дитину туди взяти не у всіх виходить.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Батькам важко. Доплачувати батькам: вони і вчитель, і кухар, і прибиральник, і фізрук, і посудомийник, і директор школи. Економіка не зміниться, гроші, ймовірно, віднесуть в продуктовий”, – додала вона.
Жінка також впевнена, що діти не зможуть навчатися онлайн самостійно, так як за комп’ютером вони можуть відволікатися на ігри і інші заняття.

“Ми давно йшли до онлайну, просто ми не увійшли в нього плавно, а врізалися з усієї дурі. Крім того, спілкування в гуртках і секціях. На футболі свіже повітря на поле; скринінг, обробка рук на робототехніці… Спілкуйся.

Отже, моє запитання: зло дистанційного навчання в тому, що в даний час дорослі недостатньо готові до цього, що не всі діти досить самостійні? Я правильно розумію?” – задалася вона питанням.

У коментарях люди також розділилися на дві групи: одні підтримують такий вимушений варіант навчання, другі – ні. Батьки цікавляться, де їм взяти відразу три ноутбука, якщо в сім’ї троє дітей.

Нагадаємо, що батьки українських школярів сильно стривожені тим, що в країні можуть продовжити формат дистанційного навчання з 1 вересня.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нові можливості або вирок? Українці влаштували “битву” в мережі через онлайн-навчання для школярів