facebook

Серед постраждалих — діти. На базі відпочинку в Кирилівці масово отруїлися відпочивальники

На базі відпочинку в Кирилівці Запорізької області сталося масове отруєння.

Про це повідомляє пресслужба селищної ради.

Йдеться про базу відпочинку Дніпровські зорі. Повідомляється, що увечері 1 липня відпочивальники почали скаржитися на погане самопочуття, у них піднялася температура, почалися блювота і діарея. Їх госпіталізували до Якимівської центральної районної лікарні.

За даними видання Голос України, серед постраждалих багато дітей, вихованців дніпровського клубу дзюдо Спарта, які напередодні приїхали на збори. Видання пише, що вночі на базу кілька разів викликали «швидку».

Директорка місцевої Амбулаторії загальної сімейної медицини Ірина Мохур каже, що відпочивальники пов’язують отруєння з їжею або купанням в басейні. Всім, у кого підвищена температура, зроблять посіви на COVID-19 – при цьому в селищній раді кажуть, що від початку пандемії в Кирилівці не зафіксували жодного випадку. На базі відпочинку працюють співробітники поліції та інших держслужб. Після дослідження біоматеріалу постраждалих і харчоблоку бази можна буде зробити більш точні висновки про отруєння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Запорізьке видання 061.ua з посиланням на голову селищної ради Кирилівки Івана Малєєва пише, що отруєння сталося на базі Лазурные дали, а постраждалих загалом 14 – дев’ять дітей і п’ять дорослих. Ймовірною причиною отруєння називають кишкову паличку.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Серед постраждалих — діти. На базі відпочинку в Кирилівці масово отруїлися відпочивальники