facebook

Наречений з коронавірусом зіграв весілля на 300 осіб і помер: вірус підчепили десятки гостей

Наречений з коронавірусом зіграв весілля на 300 осіб і помер: вірус підчепили десятки гостей.

В Індії наречений помер через два дні після весілля і заразив щонайменше близько сотні гостей.

Про це повідомляє The Indian Express.

Як відомо, інженер-програміст з Індії, ім’я якого не називають, відчув себе погано ще в середині травня. 30-річному чоловікові ставало все гірше, були всі симптоми коронавируса, включаючи високу температуру, розлад шлунку. Він просив скасувати церемонію, призначену на 15 червня. Його батьки порадилися з сім’єю нареченої і відмовилися. Гроші за банкет були вже віддані. Нареченому дали ліки від лихоманки, відправляти до лікаря не стали.

У призначений день на секретному весіллы зібралися близько 300 друзів і родичів молодих. Молодий чоловік помер через два дні після церемонії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Індійська влада вже назвали цей випадок “суперпоширенням” вірусу. Доречі, весільні церемонії офіційно заборонені в країні в зв’язку з коронавірусів.

Цікаво, що після смерті молодого, сім’я поспішила його кремувати. Це викликало підозри у селян, де не було спалаху коронавируса, і вони поділилися переживаннями з місцевою владою. Незабаром схожі симптоми помітили у себе ті, хто був на весіллі в якості гостей.

Тепер влада міста Паліганж відправила 300 осіб з “коронавирусного весілля” на тестування. Як повідомляє CNN, у 80 діагноз вже підтвердився. Решту будуть тестувати повторно. Заражені встигли передати вірус щонайменше 15 людей.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Наречений з коронавірусом зіграв весілля на 300 осіб і помер: вірус підчепили десятки гостей