facebook

Саакашвілі дав скандальне інтерв’ю про Україну: “У болото інвестори не прийдуть”

Україні потрібна серйозна судова реформа і ряд інших змін.

Міхеїл Саакашвілі дав велике інтерв’ю українським ЗМІ, в якому розповів, що для подальшого прогресу країни уряду потрібно терміново прийняти кілька простих рішень. За словами голови Національної ради реформ, це допоможе привести в нашу країну іноземних інвесторів, і перезапустити економіку держави.

Саакашвілі розповів, що в першу чергу потрібна серйозна судова реформа. Нацрада, за словами екс-президента Грузії, представить проект вже через 2-3 тижні. У проект може бути включена норма про запрошення іноземних суддів у Верховний суд. За словами Саакашвілі, це питання зараз широко обговорюється.

Також голова Національної ради реформ заявив, що організація має намір “дотиснути” уряд з введенням податку на виведений капітал. Саакашвілі заявив, що Зеленський говорить правильні речі, але у його команди є свої “але”. Екс-президент Грузії вважає, що в Україні виникло болото, яке поширюється і у Верховній Раді. Якщо його не подолати і не об’єднати зусилля проти цього. Саакашвілі впевнений, що якщо вирішити цю проблему, то в Україну можуть прийти іноземні інвестори.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Саакашвілі дав скандальне інтерв’ю про Україну: “У болото інвестори не прийдуть”