facebook

На Полтавщині невідомі підірвали авто “Укрпошти” та викрали 2,5 мільйона гривень (фото)

Поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців.

Поблизу села Тишки Полтавської області невідомі підірвали автомобіль “Укрпошти” та заволоділи грошима в сумі понад 2,5 млн грн. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

Близько 10-ї години 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу села Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль “Газель”, який належить “Укрпошті”, та заволоділи грошима в сумі понад 2,5 мільйони гривень і табельним пістолетом охоронця”, – йдеться в повідомленні.

Внаслідок розбійного нападу двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ст. 15, ч. 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Тривають слідчі дії. В управлінні Пенсійного фонду кореспонденту УНІАН повідомили, що “Газель” перевозила пенсії для жителів Чорнухинського та Лохвицького районів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомляв УНІАН, на Вінниччині поліція викрила громадянина Австрії та його дружину, які облаштували дитячу модельну агенцію з метою виготовлення та розповсюдження продукції порнографічного характеру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Полтавщині невідомі підірвали авто “Укрпошти” та викрали 2,5 мільйона гривень (фото)