facebook

Юні вандали розтрощили вагон поїзда Укрзалізниці — знімали на відео та викладали в соцмережі

Хулігани 9 липня розтрощили вагон приміського поїзда №6006 Дніпро-Головний – Кам’янське-Пасажирське. Про неприємний інцидент за участю підлітків повідомляється на сторінці Укрзалізниці у Facebook.

“Вандали розтрощили приміський поїзд. Знову. І знову підлітки розтрощили вагон приміського поїзда. Хулігани 9 липня розтрощили вагон приміського поїзда в № 6006 Дніпро-Головний – Кам’янське-Пасажирське. Свої “забавки” юні вандали знімали на відео та викладали “сторіс” в соціальну мережу Instagram. Сподіваємось, що Національна поліція України зреагує на цей випадок.”, – йдеться у повідомленні.

https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/videos/1124140444610034/?v=1124140444610034

В Укрзалізниці зазначили, що подібний випадок трапився у березні, коли вандал розтрощив приміський поїзд Львів — Сокаль. Тоді порушник, який трощив вагон, знімав свої витівки і ділився ними у соціальних мережах, отримав штраф у розмірі 85 грн.

 

“На останок ще раз хочемо заявити, що Укрзалізниця вважає такі дії неприпустимими. Подібний випадок мав місце у березні, коли вандал розтрощив приміський поїзд Львів — Сокаль. Так ось Володимир Саноцький, хуліган, який трощив вагон і також знімав свої витівки в “сторіс”, отримав штраф у розмірі 85 грн”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Юні вандали розтрощили вагон поїзда Укрзалізниці — знімали на відео та викладали в соцмережі