facebook

Він відвідав чоловіка, який вбив його дружину і сина. Те, що він почув, змінило його життя назавжди

Я втратив сина і дружину, 3 роки тому, в жахливому ДТП. Їх збив п’яний водій, якого потім засудили на сім років.


Протягом трьох років я був просто в розпачі. Я не міг влаштуватися на роботу. Я не міг перебувати серед людей. Але ось що було найжахливішим – я все ще думав про них.
Одного разу мені порадили змінити своє життя…
Тюремний священик порадив мені відвідати чоловіка у в’язниці, який убив мою дружину і дитину, який зламав моє життя. Я думав, що це божевільна ідея, але я відчайдушно потребував якоїсь надії.
Мені потрібен був рік, щоб набратися сміливості і зустрітися з цією людиною. Але я зробив це. І те, що я побачив і відчув там, змінило мене назавжди.

Чоловік щиро благав мене про прощення. І, вислухавши його розповідь, я пробачив його. Причина, через яку він напився в ту ніч, була смерть його власної 5-річної дитини від раку. Він поклявся, що якщо я зможу пробачити його за те, що він зробив, він ніколи в своєму житті не вип’є жодної краплі алкоголю.
Я до сьогоднішнього дня підтримую зв’язок з цією людиною, і він більше не торкався до алкоголю. Він повернув своє життя, і він надихнув мене зробити те ж саме.
Можу сказати вам… в ту хвилину, коли я дарував йому своє прощення, з моїх плечей впав важкий тягар, який повільно вбивав мене всі ці роки.
Я буду сумувати за сином і дружиною до останнього дня на цій землі. Але я знову одружився на жінці, яка стоїть поруч зі мною, коли я відвідую їхні могили. Жінка, яка народила двох синів, які не замінили мого першого сина, але які принесли мені нескінченну радість, таку глибоку радість, що це допомогло полегшити мій біль.
Тому моя порада для всіх, хто думає, що життя не може стати краще, – вибачте. Пробачайте інших і вибачте себе. Це єдиний спосіб рухатися далі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Він відвідав чоловіка, який вбив його дружину і сина. Те, що він почув, змінило його життя назавжди