facebook

У Києві горе-матір покинула однорічну крихітку в під’їзді – четверо сестричок уже в дитбудинку

Мешканці столичної багатоповерхівки виявили в під’їзді однорічну дитину

Однорічна дівчинка була виявлена мешканцями київської багатоповерхівки.

У Києві на вулиці Іскрівській в під’їзді житлової багатоповерхівки виявили однорічну дівчинку. Як з’ясувалося, матір’ю дитини є одна з мешканок будинку, у якої кілька років тому вже вилучили чотирьох дітей.

До правоохоронців звернувся чоловік і повідомив, що в під’їзді житлового будинку повзає маленька дитина його сусідів, як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у столиці. На місце виїхали поліцейські ювенальної превенції.

“Поліцейським жінка пояснила, що поки вкладала спати старшого сина, не помітила як однорічна донька виповзла через незамкнені двері в під’їзд. Проте правоохоронці встановили, що кілька років тому у киянки вже вилучили малолітніх дітей, 2003, 2007, 2008 і 2012 року народження, за невиконання обов’язків по їх вихованню”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На горе-матір був складений протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їй загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Києві горе-матір покинула однорічну крихітку в під’їзді – четверо сестричок уже в дитбудинку