facebook

ДТП біля Козина на Київщині: п’яний водій вбив цілу родину, зокрема двох дітей – відео

Водій у наркотичному та алкогольному сп’янінні зіткнувся з легковою машиною, де їхала родина. Загинуло двоє дорослих та двоє дітей 8 та 10 років. Ще один хлопчик перебуває в лікарні. У мережі пишуть, що водія вже намагаються “відмазати”. Сталося це на Старообухівській трасі на Київщині 12 липня.

Деталі ДТП біля Козина

Причиною аварії стала неуважність на дорозі та перевищення швидкості. Про це у фейсбуці повідомляє dtp.kiev.ua. За інформацією “Київ оперативний”, водій Mercedes перебував у нетверезому стані (драгер показав 1,37 проміле). Також він мав ознаки наркотичного сп’яніння.

У результаті водій Mercedes виїхав на зустрічну смугу в напрямку Києва та зіткнувся з Hyundai. Згодом один із автомобілів викинуло на узбіччя в паркан. Крім того, всю дорогу усипало уламками. Аби витягти потерпілих із понівечених машин, довелося вдатися до допомоги рятувальників. Декого свідки виносили на руках.
У мережі пишуть, що на місці аварії люди хотіли влаштувати самосуд, але зрештою цього так і не зробили. Чому – користувачі не уточнюють.

На місці ДТП працювали бригади швидкої медичної допомоги, патрульні поліцейські. Додамо, автомобіль Mercedes зареєстровано на жінку на ім’я Ольга Віталіївна, 1971 року народження.

Що відомо про загиблих і стан потерпілих
За попередньою інформацією від свідків, три особи, що були у Hyundai, загинули на місці. Мовиться про цілу родину: батько, мати та донька 8 років. Жінка від сильного перелетіла на заднє крісло, а дівчинка з заднього крісла опинилися в багажнику. Чоловік із донькою загинули миттєво, а мати пішла з життя за кілька хвилин.​

Потерпілих з Mercedes госпіталізували в критичному стані. Це також діти – хлопчики 10 та 12 років. Згодом зявилася інформація, що перший хлопчик помер.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ДТП біля Козина на Київщині: п’яний водій вбив цілу родину, зокрема двох дітей – відео