facebook

Патріотичні діти принизили окупанта у Скадовську: момент потрапив на відео

Патріотичні діти принизили окупанта у Скадовську: момент потрапив на відео

У тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області місцеві підлітки вирішили поспілкуватися з російським військовим на тему історії, чим вивели його із себе.

Відео опублікували на одному із Telegram-каналів.

Так, росіянин запитав дітей, коли почалася Велика Вітчизняна війна, на що отримав відповідь, яку, певне, її не задовольнив. Справа в тому, що діти назвали 1939 рік – початок Другої Світової війни.

Після цього окупант поцікавився у школяра, хто такий Степан Бандера. “Батько наш”, – відповів хлопець словами з популярної пісні, що викликало сміх у дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

По відео можна помітити, що така відповідь викликала невдоволення у військового, який почав стверджувати, що “батько ваш спалив Хатинь”.

Варто зазначити, що село Хатинь атакували і частково спалили військовослужбовці німецького зондер-батальйону СС Дирлеванґера. А багато орків знають про це, бо воно стало “символом”, яким спекулювала радянська влада, а пізніше влада Росії та Білорусі, щоб прикрити свої злочини. Причина – це співзвучність назви цього села із місцем масових страт радянським режимом польських офіцерів у Катині. Особливо зрозумілим є вибір саме цієї назви для сприйняття на європейських мовах: “Katyn’” і “Khatyn’” звучить майже однаково і різниця тільки в одній букві.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Патріотичні діти принизили окупанта у Скадовську: момент потрапив на відео