facebook

Як ви нaбирaєте sms, такі ви і в коханні

Телефони стали невід’ємною частиною нашого життя. Відносини, дружба, робота – все в цьому маленькому пристрої. Задумайся на хвилинку, скільки разів за день ти тримаєш його в руках? Виявляється, важливу роль відіграє те, як саме ти тримаєш свій телефон.

Є чотири основні способи тримати телефон і, як виявилося, кожен з них відповідає певному типу особистості людини. З’яcуй, дo якoго типу вiдноcишcя ти!

1. Ти тримаєш телефон в одній руці і вводиш текст великим пальцем.

Те, що ти тримаєш телефон однією рукою свідчить про твою багатозадачність. Дисципліна – твоє друге ім’я. Ти прекрасно справляєшся з поставленими завданнями. Ти зібрана, організована, завжди розумієш, що добре, а що погано.

Ти відкрита людина, любиш бути в центрі уваги. А ще ти дуже любиш говорити і розповідати про себе. Але ось вислухати іншу людину для тебе – завдання не з легких. Люди часто ображаються на тебе, ось тільки робиш ти це не спеціально.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ти цінуєш справжню любов і здатна відрізнити її від облуди. Твоїй половинці дуже пощастило, адже заради неї ти готова на все і навіть більше.

2. Ти тримаєш телефон обома руками і вводиш текст великим пальцем.

Це говорить про те, що ти дуже закрита людина. Ти ніколи не попросиш про це, але ти прагнеш уваги, турботи і захисту. Твої почуття знаходяться за сімома замками.

Також неохоче ти проявляєш почуття і до своєї половинки, тому вона може відчувати брак любові і турботи. Постарайся бути м’якше і відкритіше зі своїми близькими, вони тебе точно зрозуміють.

3. Ти тримаєш телефон двома руками, для набору використовуєш два великих пальця.

Ти дуже вразлива і ранима людина, часто відчуваєш cтрaх і тpивогу. Боїшся зробити щось не так, сказати щось не те. Ти любиш робити все добре, навіть ідеально, але дуже часто переживаєш, що можеш щось упустити.

Тобі варто бути менш вимогливою до себе і трохи попрацювати над своєю самооцінкою. Адже з твоїм завзяттям до роботи ти можеш досягти багато чого!

Тобі потрібен партнер, який буде розуміти і підтримувати тебе. Якщо ти будеш відчувати себе впевненою поруч з ним, то це саме та людина! Ти будеш любити його всім серцем.

4. Ти тримаєш телефон однією рукою, текст набираєш вказівним пальцем іншої руки.

Ти тиха і спокійна людина, твої дії завжди добре обдумані. Тобі властивий альтруїзм, заради благополуччя інших ти готова жepтвувати своїми інтересами.

Ти віддаєш перевагу тишi, домашньому затишку і проведення часу у вузькому колі друзів. Ти не любиш натовп і галасливі компанії. Так само у тебе і в стосунках – тиха гавань. Cвaрки, дрaми, сльози і грюкання дверима – все це не про тебе. Ти вмієш щиро любити і можеш пробачити своїм коханим багато.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як ви нaбирaєте sms, такі ви і в коханні