facebook

Чоловіки це не оцінять: 5 дорогих предметів жіночого вжитку, які не справлять належного враження

Звичайно, зараз кожна друга дівчина скаже, що в першу чергу купує речі для себе, а не для чоловіка, але кому ви брешете?

Брендова сумка

Ви думаєте, що чоловікові правда цікаво з якої шкіри ваша сумка, в якому магазині ви її купували, а тим більше за скільки? Змушені повідомити з великим сумом, що це не так. Можете навіть перевірити це. Наступного разу, коли підете до вбиральні і залишите сумочку своєму чоловікові на стільці навпроти, прийдете назад і сховайте її за спину, а потім запитаєте, якого кольору в неї ручки. Ви дуже здивуєтеся.

Звичайно, така сумка прослужить вам довго, але справа в тому, що навіщо вам це довго? Подумайте ось про що, будь-яка річ у гардеробі, яка затримується у вас на певний – гальмує ваш стиль. Ви використовуєте її вже з готовими комплектами багато разів, потім рано чи пізно вона вам набридне і все привіт верхня полиця, а витрачено було 8 тис.? Ну проходили ви з нею півтора року, чи варто було це таких грошей? Просто гроші на вітер.

Дороге нижня бiлuзна

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіки дуже люблять красивy жіночy бiлизнy, тільки красивy, не означає дорогy. Кілька кружевинок і стpiнги – чоловік yбuтuй. Або ви думаєте, що у дівчат, які купують комплекти за 800 немає iнтuмнoгo життя? Мереживо воно і в Африці мереживо, а в цій павутині ниток чоловіки не бачать ніякої різниці.

Не вірите? На ютубі є кілька відео, де чоловікам дають найрізноманітніші комплекти білизни від 800 до 5 тис. і просять назвати їх ціну. Ніхто з чоловіків не відповідає правильно, найсмішніше, що ніхто і не називає суми понад 1 000.

Це ваш вибір переплачувати 300% від суми за назву бренду, напевно у вас цих грошей мітлою мети, ну в такому випадки ласка.

Дизайнерська сукня

Напевно всі чоловіки навколо вас, знають якого бренду і з якої колекції ваша дорога дизайнерська сукня, тому і не можуть відвести від вас очі. Ні. Чоловіки дивляться на вашу фігуру, а якщо вся сукня всипана блискітками або квіточками, то це збиває їх столку.

А якщо вони і дізнаються скільки вона коштує, то єдине питання, яке виникне у них в голові: «Це ж скільки моїх місячних зарплат я повинен їй віддавати на такі речі, якщо ми будемо разом».

Престижна косметика

Косметика це палочка-виручалочка. Однак, справа не в тому скільки вона коштує, а в умінні нею користуватися. Якщо не вміти, вас не врятує тоналка ні за 200, ні за 1 тис.

Купувати її тільки тому, що ви можете собі таке дозволити – вказує на ваше вузьке уявлення про життя.

Люксові аксесуари

Якщо ваш чоловік не Олександр Васильєв, покажете йому капелюшок за 1000 і капелюшок за 10 000, не кажучи про це, він звичайно ж вам скаже, що в обох варіантах ви виглядаєте чудово. А це означає, що в чоловічій голові має бути місце думка: «Не бачу ніякої різниці». Так само і з сережками, шарфиками та тд.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чоловіки це не оцінять: 5 дорогих предметів жіночого вжитку, які не справлять належного враження