facebook

Пільговий проїзд для ветеранів АТО скасований: соцмережі обурюються

Пільговий проїзд для ветеранів АТО скасований: соцмережі обурюються

Уряд схвалив законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільг з оплати проїзду і деяких інших пільг”, згідно з яким пільги з оплати проїзду у громадському транспорті надаються на підставі рішення місцевої влади і виплачуються у формі компенсацій.

Таким чином, замість безкоштовного проїзду пільговим групам населення будуть виплачувати певну суму грошей, яку вони витратять на проїзд у транспорті.

Тим часом, пільговики вже висловили своє невдоволення таким рішенням уряду.

“Зараз епоха бідності закінчилася, слава богу, і тепер ви не будете мати права на безкоштовний проїзд. Тепер вам будуть “платити компенсацію”. Причому, що саме прикольне, розмір цієї компенсації визначають місцеві органи влади. Хочуть – 1000 гривень, хочуть – 100, хочуть – 10 копійок. Порядок виплати компенсації теж визначають місцеві органи влади самостійно“, – написав ветеран АТО Дмитро Іванов у себе у Facebook.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також зазначив, що з усіх пільг, безкоштовним проїздом на всіх видах транспорту і пільгами за комунальні послуги користувалися всі учасники бойових дій, чого не скажеш про інші пільги, які, за його словами, так і “залишалися на папері”.

У коментарях до посту його підтримали обурені люди.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Пільговий проїзд для ветеранів АТО скасований: соцмережі обурюються