facebook

У харківській багатоповерхівці знайшли понівечений труп – весь під’їзд у крові, зблідли навіть копи

На місці працює слідчо-оперативна група.

У Харкові біля підвалу будинку на вул. Качанівській, 17 (проспект Гагаріна, район Одеської) виявили тіло чоловіка.

Спочатку про НП повідомили очевидці в соцмережах, через декий час інформацію підтвердили в поліції.

За словами свідків, скрізь – на сходах і біля під’їзду будинку все вимазане кров’ю.

“Прямо зараз на вул. Качанівській, 17 на вході в підвал виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місці працює слідчо-оперативна група ГУНП в Харківській області. Подробиці пізніше”,- повідомили в групі Kharkiv Journal у Фейсбуці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, сьогодні, 15 липня, близько 9:50 в Основ’янський відділ поліції надійшла інформація про виявлення тіла невідомого чоловіка біля входу в підвал будинку по вулиці Карачевській.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група та медики. На стопі загиблого виявлено різана рана і синці під ключицею.

“Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Основ’янського відділу поліції. В даний час слідчо-оперативні дії тривають, встановлюється особа чоловіка та обставини його смерті”,- повідомили в поліції.

Нагадаємо, в Харкові на вулиці Ромашкіна дівчина виявила трупи чоловіка та жінки. Інцидент стався в районі аеропорту. Як повідомили в відділі комунікації поліції, інформація про це надійшла 6 липня о 00:05.

Прямо сейчас на ул. Качановской, 17 на входе в подвал обнаружен труп мужчины с признаками насильственной смерти. На месте работает следственно-оперативная группа ГУНП в Харьковской области. Подробности позже.Спасибо Харьков 1654 ! #Kharkivjournal #типичныйхарьков #хуевыйхарьков

Gepostet von Kharkiv Journal am Mittwoch, 15. Juli 2020

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. На місці події поліцейські встановили особи загиблих. Ними виявилися 39-річний чоловік та 38-річна жінка. Поряд з трупами поліцейські виявили медичні шприци.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У харківській багатоповерхівці знайшли понівечений труп – весь під’їзд у крові, зблідли навіть копи